شاید شما هم فکر می‌کنید که تهیه یک پیاز داغ طلایی و خوشمزه کار آسانی نیست و بارها سعی کرده اید که به مدل دلخواه خود یک پیاز داغ ترد و خوشمزه درست کنید، اما موفق نشده‌اید؟ در این پست از مجله آشپزی بهار شما را با فوت‌وفن تهیه یک پیاز داغ طلایی و خوشمزه آشنا کنیم.

اصول و ابزار لازم برای تهیه پیاز داغ طلایی و خوشمزه

انتخاب تابه مناسب

تابه‌ای که برای سرخ کردن پیاز استفاده می‌کنید باید سنگین باشد. تابه‌های چدنی و گرانیتی برای این کار بسیار مناسب‌اند.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نوشت افزار نفیس شهید ناهی از منکر ناصر ابدام Angela سنگ شناسان Matt نمونه سوالات هیدروپونیک فنی حرفه ای حمایت از کالای ایرانی خرید تحقیق و مقاله و پاورپوینت بهترین مدیر فروش املاک